Gratis festival … en toch een benefiet

MeloVelo is een gratis festival maar op alle concertlocaties kan je vrijblijvend een gift doneren. Van alle opgehaalde middelen vloeit 65% naar de ondersteuning van vzw Panal, een pluralistische vzw die zorgt voor de uitbouw van de palliatieve zorg in het arrondissement Leuven. 25% van de opgehaalde middelen wordt solidair verdeeld onder alle deelnemende muzikanten, 10% van de totale enveloppe vloeit naar de organisatie MeloVelo en wordt gebruikt voor de voorbereiding van een volgende editie van het unieke muziekfestival.

Pay what you want op MeloVelo

INFOPUNT BIESENHOF

Medewerkers van vzw Panal staan je van 11:00 tot 15:00 graag te woord voor alle tekst en uitleg over hun belangrijk werk. Je bent van harte welkom bij het Biesenhof : een mooi bouwwerk uit de XIXde eeuw op het kruispunt van de Kauwereelstraat en de Roodse straat. Om de gesprekken te smeren schenken de kameraden van de vzw Gelukzoekers uit Overijse je met plezier een kopje thee of een vruchtensapje!

Geraak je niet tot bij het Biesenhof? Panal bemant samen met CM Huldenberg ook een infostand op onze concertlocatie bij de Hoevefeesten in Ottenburg.

Hoe doneren?

Op alle concertlocaties staan fantasievolle donatieboxen : een creatie van jonge leerlingen aan de BKO Kunstschool van Overijse.

Kan je er niet bij zijn en wil je ons toch ondersteunen? Doneer dan je gift op het rekeningnummer BE73 73403424 6160 van vzw MeloVelo met vermelding van “Donatie MeloVelo 2016”.

VERZEKERING

Als gratis muziek- en fietsfestival biedt MeloVelo de deelnemers geen verzekering aan. Deelname aan onze activiteiten gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.