Vier gepassioneerde klarinettisten – Peggy Schoonheydt, Marlies en Dirk Wambacq, Marc Reynders – nemen plaats onder de mooie plataan voor de kerk van Sint-Agatha-Rode voor een muzikale reis vol variatie. Van Bizet tot Piazzolla en van George Gershwin tot Janis Joplin! Je kan dit fijne kwartet volgen op Facebook – of natuurlijk gewoon komen luisteren en genieten van circa tot 13u00 tot 15u00 (met pauze).

Dit concert van MeloVelo past in de 10de editie van de sympathiekste kermis van het land : die van Sint-Agatha-Rode. De hele dag lang vinden muzikale happenings plaats rond de Sint-Agathakerk die volop wordt gerestaureerd. Speciaal voor de gelegenheid is ook een archeologisch bezoek mogelijk aan de site!

IMG_2970_profiel (1)

Praktische info

Waar?

Het concert vindt plaats in het kader van Rooi Kermis in de pittoreske dorpskern van St-Agatha-Rode. Deze kern wordt voor de gelegenheid volledig verkeersvrij gemaakt.

Parkeren?

Hekwerken voor fietsers worden voorzien bij de ingang van het dorp, komende uit St-Joris-Weert (kruispunt Hoekstraat – Leuvensebaan). Deelnemers aan MeloVelo die van het programma op Rooi Kermis willen genieten, laten hier best hun fiets achter. Wie meteen naar de volgende locatie wil fietsen, kan dat via een korte omweg langs de Huldenbergstraat.

Kom je met de wagen, maak dan best gebruik van het terrein op de hoek van de Potterstraat en de Leuvensebaan.

Festivalbus

Rooi Kermis wordt ook bereikbaar met onze festivalbus : raadpleeg ons uurschema!

Dorst?

Wel, op de kermis vind je drank. Er is zelfs een pop-upcafé. Maar hét MeloVelo-fietscafé van Rooi is toch het eet-, praat- en eventcafé De Plataan.

Volledig programma Rooi Kermis

11:30 — concert Filharmonie van Ottenburg
13:00 — aQuattro (concert i.k.v. MeloVelo)
15:00 — Selien
17:30 — Demonstratie Line Dance
18:00 — Demonstratie Vendeliers